HEMA Hardenberg

HEMA Hardenberg is een Warenhuis gelegen aan Voorstraat 9-11 in Hardenberg.

Meer informatie over HEMA Hardenberg in Hardenberg

Je kunt bij HEMA Hardenberg terecht voor verschillende producten, zoals taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en eten in het restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, zolang ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. De winkelvoorraad is online te bekijken en je kunt je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Hoogeveen, Tubbergen en Nieuw-Amsterdam.

Wil je weten wat HEMA Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar HEMA Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Hardenberg

Bezoekers bekeken ook