Het Brocante Huis

Het Brocante Huis is een Hobbywinkel gelegen aan Dedemsvaartseweg-Zuid 93 in Lutten.

Meer informatie over Het Brocante Huis in Lutten

Welkom bij Het brocante huis! In deze webshop vind je een groot assortiment aan creatieve materialen, zoals servetten, rijstpapier en sjablonen. We hebben ook make-up van het merk John v G. De bestsellers zijn al beschikbaar in de shop en binnenkort volgen er nog veel meer producten. Je kunt op de banner "Welkom in de Webshop" klikken om alle hobbymaterialen te bekijken. We hebben een ruime keuze aan hobbyservetten in verschillende afmetingen, die per stuk of soms per 5 verkocht worden voor een nog voordeligere prijs. Ook rijstpapier is beschikbaar. Wil je weten hoe je een servet netjes op je creatie kunt plakken, bijvoorbeeld op een fles, hout, kistje of kastje? Klik dan op "Uitleg technieken" voor meer informatie. Het brocante huis is ontstaan vanuit een hobby. Het begon met het opknappen van meubeltjes, waarvoor steeds meer materiaal nodig was. Mensen begonnen mij steeds vaker te vragen hoe ik dit deed en welke materialen ik gebruikte. Zo is het idee voor de webshop ontstaan. Naast het opknappen van spullen, vind ik het ook erg leuk om producten aan te bieden waarmee anderen hun eigen creaties kunnen maken. Neem gerust een kijkje op de site en als je vragen hebt, stel ze dan gerust. Je kunt Het brocante huis ook volgen op Facebook en Instagram. Veel plezier!

Wil je weten wat Het Brocante Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Brocante Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Brocante Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Brocante Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het Brocante Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Brocante Huis

Bezoekers bekeken ook