Het Christelijke Centrum Nederland

Het Christelijke Centrum Nederland is een Christelijke kerk gelegen aan Handelsstraat 31 in Hardenberg.

Meer informatie over Het Christelijke Centrum Nederland in Hardenberg

Het Christelijk Centrum Nederland is een liefdevolle groep die samenkomsten houdt en activiteiten organiseert. Ze houden wekelijkse samenkomsten op zondagen in Hardenberg en bezoeken gevangenissen om mensen te bezoeken of muziek te maken. Ze organiseren diensten in het hele land en spreken en leiden aanbidding op aanvraag. Ze hebben ook twee keer per jaar een God-camp en doen aan evangelisatie-uitjes en het verspreiden van evangelisatiemateriaal. Ze zijn een groep die elkaar helpt en dient zoals Jezus dat wil. Ze bieden ook toerusting op het gebied van het christelijk geloof, zoals dagelijks wandelen met Jezus, hoe je een kind van God wordt en wie je bent in Christus. Iedereen is welkom, of je nu al naar een kerk gaat of niet. Donaties zijn welkom en ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en op hun adres in Hardenberg.

Wil je weten wat Het Christelijke Centrum Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Christelijke Centrum Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Christelijke Centrum Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Christelijke Centrum Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het Christelijke Centrum Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Christelijke Centrum Nederland

Bezoekers bekeken ook