Het Hoge Doel Tandarts

Het Hoge Doel Tandarts is een Tandartspraktijk gelegen aan Hoge Doelen 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Het Hoge Doel Tandarts in Hardenberg

Tandartspraktijk Het Hoge Doel is een moderne praktijk in Hardenberg die tandheelkundige behandelingen en kaakchirurgie aanbiedt. Het team van vriendelijke en deskundige professionals voert alle behandelingen uit, inclusief kaakchirurgie. De praktijk heeft drie behandelkamers, een röntgenkamer, twee preventiekamers en een poetsleerhoek. Daarnaast beschikt de praktijk over een tandtechnisch laboratorium voor prothesewerkzaamheden. Er is ook rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mensen met beperkingen. Aanmelden kan online via de website. De praktijk heeft ook een contactpersoon en biedt avondspreekuren en een spoeddienst aan. Vanaf 4 januari 2023 kunnen patiënten met pijnklachten buiten werktijden terecht bij de Tandarts Spoed Praktijk in Zwolle. Het is belangrijk om te vermelden dat de praktijk geen contract meer heeft met verzekeraars van de VGZ coöperatie. Ten slotte, herinneringsmails kunnen soms in de spam terechtkomen vanwege beveiligingssystemen van providers, dus het is belangrijk om te begrijpen dat deze mails een extra service zijn waar geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Wil je weten wat Het Hoge Doel Tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Hoge Doel Tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Hoge Doel Tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Hoge Doel Tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het Hoge Doel Tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Hoge Doel Tandarts

Bezoekers bekeken ook