Het Kaasdomein

Het Kaasdomein is een Kaaswinkel gelegen aan Julianastraat 66 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Het Kaasdomein in Dedemsvaart

Het Kaasdomein in Dedemsvaart is een gezellige kaas- en delicatessenwinkel aan de Markt 14. Sinds de opening in augustus vorig jaar is het assortiment steeds verder uitgebreid. Naast heerlijke kazen uit binnen- en buitenland, verkopen ze ook streekproducten zoals lokale bieren, vruchtensapjes, jam, aioli en vlees van Blonde d'Aquitaine koeien. Je kunt gerust langskomen om te snuffelen en te proeven. De winkel is geopend van dinsdag t/m donderdag van 9.00-18.00 uur, vrijdag van 9.00-20.00 uur en zaterdag van 9.00-17.00 uur. In de winkel zijn diverse categorieën te vinden, zoals streekproducten. Daarnaast biedt de winkel ook klantenservice aan en kun je hen volgen op social media.

Wil je weten wat Het Kaasdomein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kaasdomein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kaasdomein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kaasdomein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het Kaasdomein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kaasdomein

Bezoekers bekeken ook