Het Stoetenslagh

Het Stoetenslagh is een Kampeerterrein gelegen aan Elfdewijk in Rheezerveen.

Meer informatie over Het Stoetenslagh in Rheezerveen

Welkom bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Dit vakantiepark is eigendom van het Franse familiebedrijf Capfun en heeft als doel om u de familievakantie van uw dromen te bezorgen. Bij Capfun kunt u genieten van het strand, zwemmen, leuke activiteiten, heerlijk eten en vooral van elkaar. Het park biedt een verrassende strandvakantie in eigen land, waarbij vooral tijdens de zomervakantie veel leeftijdsgenoten aanwezig zijn. U kunt online reserveren, maar als u hulp nodig heeft, kunt u ook bellen of mailen naar het park. Daarnaast biedt het park animatie voor alle leeftijden tijdens de herfstvakantie. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen en zelfs grote families, met verblijfsmogelijkheden voor 4 tot 10 personen. Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh heeft al meer dan 20.000 volgers op Facebook en is gevestigd in Rheezerveen - Hardenberg.

Wil je weten wat Het Stoetenslagh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Stoetenslagh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Stoetenslagh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Stoetenslagh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het Stoetenslagh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Stoetenslagh

Bezoekers bekeken ook