Het streekboerdereitje

Het streekboerdereitje is een Kruidenier gelegen aan Schuineslootweg 142I in Schuinesloot.

Meer informatie over Het streekboerdereitje in Schuinesloot

Het Boerdereitje is een bedrijf dat hoogwaardige agrarische producten aanbiedt. Ze hebben een assortiment van dagverse eieren en verschillende ei-producten. Daarnaast hebben ze ook een webshop waar je heerlijke streekproducten kunt bestellen. Het Boerdereitje is opgericht in 2014 en werkt nauw samen met andere boeren. Ze hebben een eigen pakstation waar alle bruine scharreleieren worden verpakt en wekelijks vers worden geleverd. Het bedrijf bezorgt ook producten bij mensen thuis, binnen 5 werkdagen. Ze hebben een zelfservice winkel op hun pluimveebedrijf en bieden ook producten aan via de webshop. Daarnaast kun je bij hen terecht voor cadeaupakketten. Het Boerdereitje is volledig in eigen beheer en heeft meer dan 25 winkels en 20 dorpen/steden waar hun producten verkrijgbaar zijn. Ze hebben 48.000 scharrelkippen en 670 vrije-uitloopkippen. Voor vragen kun je contact opnemen met hun klantenservice.

Wil je weten wat Het streekboerdereitje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het streekboerdereitje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het streekboerdereitje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het streekboerdereitje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Het streekboerdereitje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het streekboerdereitje

Bezoekers bekeken ook