Hetty's Kapsalon

Hetty's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Meiboomsplein 2i in Gramsbergen.

Meer informatie over Hetty's Kapsalon in Gramsbergen

Hetty's Kapsalon is een kapperszaak die al 20 jaar bestaat en gevestigd is aan het Meiboomsplein in Gramsbergen. Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor een trendy kapsel. Er is zelfs een gezellige speelhoek voor kinderen, waar ze in een 'auto' geknipt kunnen worden. De kapsters zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en geven graag advies over welke stijl en kleur het beste bij je past. Hetty's Kapsalon biedt een luxe behandeling en werkt met hoogwaardige producten. Je kunt een afspraak maken door te bellen of online te reserveren. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:30 uur, op donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Hetty's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hetty's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hetty's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hetty's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Hetty's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hetty’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook