Hobby-scrap-creasjop

Hobby-scrap-creasjop is een Hobbywinkel gelegen aan Gedempte Schuinesloot 4-I in Slagharen.

Meer informatie over Hobby-scrap-creasjop in Slagharen

In deze tekst worden verschillende aanbiedingen gepresenteerd, met name gericht op kerst- en Sinterklaasdecoraties. Zo is er een set van 5 huisjes te koop, waarbij het kerkje, huisjes in verschillende maten en een groot kersthuisje apart kunnen worden aangeschaft. Daarnaast zijn er ook losse items te koop, zoals een kerstkerkje, een MDF Eland en een set met Sinterklaas op een paard en 2 Pieten. Verder zijn er ook kleinere items beschikbaar, zoals een pietenhoofd en een set met Sint, Piet en een zak. Ook wordt er een wensboom aangeboden van ongeveer 95 cm hoog. De tekst vermeldt ook dat bestellingen boven de 30 euro gratis verzonden worden binnen Nederland, en boven de 60 euro in België en Duitsland. Voor pakketvracht wordt er een vergoeding van 5,50 euro gerekend.

Wil je weten wat Hobby-scrap-creasjop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hobby-scrap-creasjop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hobby-scrap-creasjop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobby-scrap-creasjop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Hobby-scrap-creasjop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hobby-scrap-creasjop

Bezoekers bekeken ook