Home Made By_ Vasse - Schilderwerken

Home Made By_ Vasse - Schilderwerken is een Winkel gelegen aan Bruchterweg 50 in Hardenberg.

Meer informatie over Home Made By_ Vasse - Schilderwerken in Hardenberg

Wij, Vasse, zijn er om mensen te helpen een echt mooi huis te creëren. We hebben een inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of het werk liever aan een van onze professionals overlaat, maakt ons niet uit. We maken exclusief maatwerk toegankelijk voor iedereen. In Hardenberg wordt het nog mooier wonen. Als je na een bezoek aan onze winkel behoefte hebt aan persoonlijk advies, kunnen we een Design Date afspraak maken. In onze collectie vind je onder andere behang, gordijnen, raamdecoratie, verf, vloeren, schilderwerken, lijsten en kunstschilder-artikelen. Bij Vasse in Hardenberg kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. We kunnen je ook advies geven en zelfs het opmeten bij je thuis doen. Onze collecties kenmerken zich door de beste kwaliteit en een zacht prijsje. We hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst en kunnen je ook helpen bij het leggen van vloeren, monteren van raamdecoratie en de afwerking van je interieur. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en inspiratie.

Wil je weten wat Home Made By_ Vasse - Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Home Made By_ Vasse - Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Home Made By_ Vasse - Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home Made By_ Vasse - Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Home Made By_ Vasse - Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Home Made By_ Vasse – Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook