Honderd bunder bos

Honderd bunder bos is een Kleuterschool gelegen aan Van der Pijlweg 13 in Bergentheim.

Meer informatie over Honderd bunder bos in Bergentheim

In het Honderd BunderBos schijnt altijd de zon, zelfs als het buiten bewolkt is. Ze hebben gezellige activiteiten zoals midgetgolf, fietstochten en wandelingen. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Het Honderd BunderBos verzorgt complete uitjes met welkomst-koffie, activiteiten, drankjes met gebak en een heerlijk diner. Voor slechts vijf euro kun je midgetgolf spelen, en als je verliest kun je het gewoon nog een keer proberen. Er zijn ook mogelijkheden voor kinderfeestjes met activiteiten, ranja, snoep en frietjes. Het Honderd BunderBos is open van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 19:00.

Wil je weten wat Honderd bunder bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Honderd bunder bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Honderd bunder bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Honderd bunder bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Honderd bunder bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Honderd bunder bos

Bezoekers bekeken ook