Horecabedrijf Veenlust B.V.

Horecabedrijf Veenlust B.V. is een Bar gelegen aan Kanaalweg West 78 in Bergentheim.

Meer informatie over Horecabedrijf Veenlust B.V. in Bergentheim

Horecabedrijf Veenlust in Bergentheim is al 35 jaar een bekend en gezellig bedrijf. Gelegen aan het Overijssels kanaal, bieden zij talloze mogelijkheden voor verschillende evenementen, zoals bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurt- en verenigingsfeesten, themafeesten en kegelarrangementen. Daarnaast bieden zij ook cateringdiensten aan. Bij Veenlust is (bijna) alles mogelijk en zij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een geweldige ervaring. Klik hier om de kaart van de snackbar te bekijken.

Wil je weten wat Horecabedrijf Veenlust B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horecabedrijf Veenlust B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horecabedrijf Veenlust B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horecabedrijf Veenlust B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Horecabedrijf Veenlust B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horecabedrijf Veenlust B.V.

Bezoekers bekeken ook