Horsetellerie

Horsetellerie is een Paardrijservice gelegen aan Ommerweg 11 in Rheezerveen.

Meer informatie over Horsetellerie in Rheezerveen

Vakantiepark Horsetellerie is een ideale plek om te genieten van het landelijke gevoel. Het park biedt luxe vakantiewoningen en hotelkamers, gelegen tegen de bosrand. Er is volop ruimte om met familie en huisdieren te genieten van het buitenleven. Het park heeft ook een paardensportcentrum, ideaal voor ruiters en paardenvrienden. Gasten spreken lovend over de vriendelijke eigenaren, mooie ligging aan het bos en de luxe en ruime huisjes. In de omgeving is er van alles te beleven, zoals zwemmen in de natuurvijver De Oldemeijer en een bezoek aan attractiepark Slagharen. Ook zijn er mogelijkheden om te mountainbiken en te golfen. Al met al is Horsetellerie een ontspannen plek voor een familievakantie.

Wil je weten wat Horsetellerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horsetellerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horsetellerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horsetellerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Horsetellerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horsetellerie

Bezoekers bekeken ook