Hotel Restaurant De Gloepe

Hotel Restaurant De Gloepe is een Hotel gelegen aan Rheezerweg 84A in Diffelen.

Meer informatie over Hotel Restaurant De Gloepe in Diffelen

U kunt reserveringen maken voor kamers en arrangementen door te bellen naar 0523-251231 of te mailen naar info@degloepe.nl. Het hotel is geopend van 11.00 tot 19.00 en de receptie is te bereiken op 0523-251231. Het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 8.00 uur voor ontbijt, lunch, pannenkoeken en diner. Reserveringen voor het restaurant kunnen gemaakt worden op 0523-251231. Daarnaast biedt het hotel een speciaal arrangement aan, inclusief ontbijt en een gratis dagschotel, vanaf €89,50 per persoon. Voor meer informatie kunt u de website van het hotel bezoeken.

Wil je weten wat Hotel Restaurant De Gloepe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant De Gloepe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant De Gloepe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant De Gloepe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Hotel Restaurant De Gloepe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant De Gloepe

Bezoekers bekeken ook