Houvast Bouw

Houvast Bouw is een Aannemer gelegen aan Langewijk 428 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Houvast Bouw in Dedemsvaart

Bouwbedrijf Houvast Bouw is een specialist in houtskeletbouw, verbouwingen, onderhoud en nieuwbouw. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen een grote verscheidenheid aan opdrachten uitvoeren. Naast houtskeletbouw en badkamerrenovaties, kunnen ze ook verbouwingen, schuren en bedrijfsgebouwen bouwen. Het bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart, maar voert opdrachten uit in het hele land. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot een betrouwbaar bouwbedrijf met een persoonlijke aanpak en streven naar perfectie. Ze werken samen met onderaannemers om het bouwproces efficiënt te laten verlopen. Als u verbouw- of nieuwbouwplannen heeft, kunt u contact opnemen met Houvast Bouw.

Wil je weten wat Houvast Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houvast Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houvast Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houvast Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Houvast Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houvast Bouw

Bezoekers bekeken ook