Huidspecialist Andrea

Huidspecialist Andrea is een Schoonheidssalon gelegen aan Julianastraat 66 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Huidspecialist Andrea in Dedemsvaart

Andrea Scholten-Vos is een huidspecialist die haar passie heeft gevonden in huidverbetering. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse salons en drogisterijen, heeft ze in 2017 haar eigen salon aan huis gestart genaamd Andrea Beauty & Care. Met steeds meer kennis en specialisatie op het gebied van huidverbetering, heeft ze in november 2021 de overstap gemaakt naar een pand en haar salon uitgebreid. Haar nieuwe naam is -Huidspecialist- ANDREA en ze biedt hoogwaardige natuurlijke producten en specialistische behandelingen aan, zoals peelings, bindweefselmassages en ontspannende behandelingen. In haar salon maakt ze gebruik van het merk Absolution, dat natuurlijke producten zonder schadelijke stoffen bevat. Geurbeleving, huidverbetering en ontspanning staan centraal in haar salon, waar ze samen met haar klanten werkt aan het verbeteren van hun huid.

Wil je weten wat Huidspecialist Andrea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidspecialist Andrea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidspecialist Andrea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidspecialist Andrea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huidspecialist Andrea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidspecialist Andrea

Bezoekers bekeken ook