Huijgen-IT

Huijgen-IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Orionstraat 9 in De Krim.

Meer informatie over Huijgen-IT in De Krim

Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites, het optimaliseren en beveiligen van netwerken, het configureren van backups en het herstellen van data, en het oplossen van laptop- of pc-problemen. Daarnaast geven wij workshops op maat en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste technologieën. Vanwege corona hebben wij ook maatregelen getroffen, zoals werken met handschoenen en zoveel mogelijk op afstand werken. Als u vragen heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Wil je weten wat Huijgen-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huijgen-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huijgen-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huijgen-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huijgen-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huijgen-IT

Bezoekers bekeken ook