Huisartsenpost Hardenberg

Huisartsenpost Hardenberg is een Huisarts gelegen aan Jan Weitkamplaan 4a in Hardenberg.

Meer informatie over Huisartsenpost Hardenberg in Hardenberg

Heeft u buiten reguliere openingstijden spoedeisende hulp nodig van een huisarts? Dan kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van Medrie. Deze is bereikbaar via het telefoonnummer 0900 333 6 333. Het is belangrijk om te weten dat de huisartsenpost alleen bedoeld is voor spoedeisende hulp die niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer bereikbaar is. Momenteel is het erg druk op de huisartsenpost, waardoor het mogelijk langer kan duren voordat u geholpen wordt. Het is dan ook fijn als u hier begrip voor heeft. Bij het bellen met de huisartsenpost is het handig om uw BSN-nummer bij de hand te houden. Als u twijfelt of u contact moet opnemen met de huisartsenpost, kunt u eerst de vragen op de website www.moetiknaardedokter.nl beantwoorden. Hier krijgt u direct advies. Als u toch belt met de huisartsenpost, zal een triagist bepalen hoe spoedeisend uw situatie is en welke vervolgactie nodig is. Dit kan een advies zijn waarmee u zelf verder kunt, of u kunt uitgenodigd worden om naar de huisartsenpost te komen. In dat geval moet u zelf het vervoer naar de huisartsenpost regelen. Als het medisch noodzakelijk is, kan de huisarts bij u thuis komen of wordt er een ambulance gestuurd.

Wil je weten wat Huisartsenpost Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpost Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpost Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpost Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpost Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpost Hardenberg

Bezoekers bekeken ook