Huisartsenpraktijk Balkbrug

Huisartsenpraktijk Balkbrug is een Medische kliniek gelegen aan Molenweg 20 in Balkbrug.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Balkbrug in Balkbrug

In verband met het geven van griepprikken is huisartsenpraktijk Balkbrug op donderdag 2 november alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Ze vragen patiënten om niet naar de praktijk te komen met vragen, maar om de volgende dag contact op te nemen. Daarnaast wijzen ze op het gebruik van het patiënten portaal Mijn Gezondheid.net, waar patiënten online een afspraak kunnen maken of een vraag kunnen stellen. Ook kunnen ze via het portaal lab uitslagen inzien of herhaalmedicatie aanvragen. Het is echter belangrijk om op te merken dat het lezen van uitslagen via Mijn Gezondheid.net raadzaam is wanneer de huisartsenpraktijk bereikbaar is en dat het prettiger is om eerst de huisarts te spreken voordat men een uitslag leest die vragen oproept. Verder zijn de openingstijden van de praktijk volgens afspraak en kunnen patiënten telefonisch een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Voor spoedgevallen buiten openingstijden is er de huisartsenpost. Voor bloedprikken kunnen patiënten terecht op de prikpost van Saxenburgh Groep in Hardenberg, en voor urine-onderzoek moet de urine vóór 10 uur worden ingeleverd bij de praktijk. Er wordt ook verwezen naar de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl voor meer informatie over gezondheid, ziekten en medicijnen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Balkbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Balkbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Balkbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Balkbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Balkbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Balkbrug

Bezoekers bekeken ook