Huisartsenpraktijk de Latyrus

Huisartsenpraktijk de Latyrus is een Huisarts gelegen aan Latyrusstraat 12 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Latyrus in Dedemsvaart

Bij huisartsenpraktijk De Latyrus kunt u terecht voor diverse medische klachten. Op de website www.Thuisarts.nl en www.moetiknaardedokter.nl vindt u informatie over deze klachten. Daarnaast kunt u gebruik maken van het patiënten portaal Mijn Gezondheid.net, waar u online afspraken kunt maken, vragen kunt stellen en lab uitslagen kunt inzien. De praktijk is geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:00 en telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 10:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Afspraken kunnen ook online worden gemaakt. Verder is het mogelijk om via Mijn Gezondheid.net onderzoekuitslagen en bloedonderzoeksresultaten in te zien. Het liefst ontvangt de praktijk u in de praktijk zelf, maar als dat niet mogelijk is, kunt u een visiteaanvraag doen. Daarnaast zijn er medewerkers met diverse aandachtsgebieden aanwezig, zoals huidkankerdiagnostiek en geestelijke gezondheidszorg. Met MijnGezondheid.net kunt u 24/7 online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Voor specifieke medische informatie verwijst de praktijk naar Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Latyrus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Latyrus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Latyrus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Latyrus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Latyrus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Latyrus

Bezoekers bekeken ook