Huisartsenpraktijk De Wieken

Huisartsenpraktijk De Wieken is een Huisarts gelegen aan De Brink 17C in Hardenberg.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Wieken in Hardenberg

Huisartsenpraktijk De Wieken heet u welkom op hun website, waar u informatie kunt vinden over de praktijk. U kunt ook herhaalrecepten aanvragen of vragen stellen aan de huisarts via e-mail. Als u vragen heeft, horen ze dat graag. De huisartsen van de praktijk zijn Evelien Kotte, Judith Haverkate, Sabrina Mohammad, Samantha Bakx, Martijn van den Broek en Erika Steenbergen. Voor de werkdagen van de huisartsen kunt u kijken op het tabblad praktijkinformatie → medewerkers. Let op, de praktijk neemt momenteel geen nieuwe patiënten aan. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor beeldbellen met uw dokter of praktijkondersteuner. Tot slot is de praktijk geaccrediteerd door het NHG.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Wieken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Wieken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Wieken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Wieken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Wieken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Wieken

Bezoekers bekeken ook