Huisartsenpraktijk Floralaan

Huisartsenpraktijk Floralaan is een Huisarts gelegen aan Floralaan 5 in Hardenberg.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Floralaan in Hardenberg

De vaccinatiedagen voor de griepprik en pneumokokkenprik zijn voorbij. Als je een uitnodiging hebt ontvangen en alsnog een prik wilt, neem dan contact op met de praktijk. Mensen die in aanmerking komen voor de griepprik kunnen ook een Coronaprik halen bij de GGD. Mensen boven de 60 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging, terwijl mensen tussen de 18 en 59 jaar zelf een afspraak kunnen maken bij de GGD. De huisartsenpraktijk heeft geen invloed op de organisatie van de coronaprik, dus voor vragen hierover moet je contact opnemen met de GGD. Je kunt toestemming geven voor het delen van medische gegevens tussen zorgaanbieders en deze toestemming geldt per zorgaanbieder. Thuisarts.nl is een betrouwbare website waar je informatie kunt vinden over ziektes en gezondheid. Via de online patiëntenomgeving kun je je medische gegevens bekijken en hierover praten met de huisarts. Bij het bellen naar de praktijk wordt er triage toegepast door de praktijkassistenten om de juiste zorg op het juiste moment te bieden. De contactgegevens van de huisartsenpraktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Floralaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Floralaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Floralaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Floralaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Floralaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Floralaan

Bezoekers bekeken ook