Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin

Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin is een Huisarts gelegen aan De Schans 9a-25 in Hardenberg.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin in Hardenberg

Het team van Huisartsenpraktijk Hulscher en Bruin staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op 17 en 19 oktober worden er griep- en pneumokokkenvaccinaties gegeven in de praktijk. Als u binnen de doelgroep valt, heeft u een uitnodiging ontvangen. Verder moet u toestemming geven om uw medische gegevens digitaal te delen. Ook kunt u via de website "Moet ik naar de dokter?" advies krijgen of u contact moet opnemen met de dokter. Koorts komt vaak voor bij kinderen en op thuisarts.nl kunt u een boekje downloaden met informatie en tips over wat u kunt doen wanneer uw kind koorts heeft. De huisartsenpraktijk biedt nu ook de mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak met de huisarts te maken. Helaas neemt de praktijk geen nieuwe patiënten aan, maar verwijzen zij graag door naar een andere praktijk in Hardenberg. Voor bloedafname en andere materialen kunt u terecht in het Saxenburgh Medisch Centrum of een andere aangegeven prikpost, maar hiervoor moet u online een afspraak maken. De praktijk is NHG geaccrediteerd en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Hulscher & De Bruin

Bezoekers bekeken ook