Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg

Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg is een Huisarts gelegen aan De Schans 9, A1 in Hardenberg.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg in Hardenberg

Welkom op de website van Huisartspraktijk van Oosterhout. Op de site kunt u belangrijke informatie vinden, maar als u iets mist, horen ze dat graag van u. De herfstvakantie is van 23 oktober tot en met 27 oktober, en tijdens die periode is Huisartsenpraktijk Hulscher en de Bruin gesloten. Voor de griepprik en pneumokokkenprik kunt u op 18 en 19 oktober terecht bij de huisartspraktijk of meer informatie vinden op de genoemde websites. Via MijnGezondheid.net kunt u online uw medisch dossier inzien. De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten, behalve in uitzonderlijke gevallen zoals samenwonen, trouwen of geboorte. Als u een afspraak heeft bij de huisarts en niet kunt komen, meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren. Anders wordt er een wegblijftarief in rekening gebracht. Bij plasklachten kunt u een vragenlijst invullen en inleveren bij de balie. Voor reizigersvaccinaties kunt u contact opnemen met de gespecialiseerde assistente Annemarie. En tot slot, als je onveilig gevreeën hebt, kun je je laten testen op een SOA bij het GGD spreekuur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk van Oosterhout Hardenberg

Bezoekers bekeken ook