Huizing Schilders V.O.F.

Huizing Schilders V.O.F. is een Schilder gelegen aan Rheezerend 94a in Dedemsvaart.

Meer informatie over Huizing Schilders V.O.F. in Dedemsvaart

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in kwalitatief schilderwerk. Wij bieden onder andere onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, spuitwerk, beglazingswerkzaamheden, wandafwerking en houtrotpreventie/reparatie aan. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij zorgen voor een professioneel resultaat. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in wandafwerking en kunnen wij uw interieur opfrissen. Speciale projecten zijn voor ons geen probleem, wij werken zowel op locatie als in onze professionele spuitcabine. Als erkend Betere Schilder voldoen wij aan belangrijke kwaliteitsnormen en bieden wij een uitgebreide service aan onze klanten. Bovendien kunnen klanten bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte en een gratis advies. Daarnaast bieden wij een voordelige regeling met een btw-tarief van 9% voor onderhoudsklussen. Als u kiest voor Huizing Schilders, kiest u voor vakkundige schilders, kwaliteitsschilderwerk en garantie. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ons adres is Rheezerend 94a, 7701 BH Dedemsvaart en wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Huizing Schilders V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huizing Schilders V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huizing Schilders V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huizing Schilders V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Huizing Schilders V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huizing Schilders V.O.F.

Bezoekers bekeken ook