IJsvereniging Nooitgedacht

IJsvereniging Nooitgedacht is een Sportschool gelegen aan in Bergentheim.

Meer informatie over IJsvereniging Nooitgedacht in Bergentheim

IJsvereniging NOOITGEDACHT heet iedereen welkom op hun website. In december 2021 waren er drie ijsperiodes zonder schaatspret, maar het bestuur bleef gemotiveerd door verschillende sponsoracties. Een sneeuwstorm op 7 februari 2021 zorgde voor veel werk, maar de week daarna kon er wel twee dagen geschaatst worden. Er zijn ook klussen bij de ijsbaan en er is plaatselijk strenge vorst, ijzel en regen in één dag. Verder zijn er ook openingstijden en is de locatie bekend.

Wil je weten wat IJsvereniging Nooitgedacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsvereniging Nooitgedacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsvereniging Nooitgedacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsvereniging Nooitgedacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar IJsvereniging Nooitgedacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsvereniging Nooitgedacht

Bezoekers bekeken ook