Ilse van Harten fotografie

Ilse van Harten fotografie is een Fotograaf gelegen aan Maatschappijwijk 42 in Balkbrug.

Meer informatie over Ilse van Harten fotografie in Balkbrug

Ilse van Harten is een fotografe die haar grootste passie heeft omgezet in haar werk. Ze heeft een basisopleiding fotografie afgerond en is sindsdien steeds meer van fotografie gaan houden. Voor Ilse is fotografie puur en realistisch, en ze probeert haar shoots zo ongedwongen en gezellig mogelijk te maken. Naast haar werk als fotografe staat ze ook nog twee dagen per week voor de klas, wat ze een heerlijke combinatie vindt. Hierdoor heeft ze echter beperkte ruimte in haar agenda en richt ze zich voornamelijk op schoolfotografie, bruiloften en geboortefotografie. Ze organiseert ook regelmatig fotoshoots voor families en gezinnen. Als je benieuwd bent naar haar werk, kun je haar portfolio bekijken op haar website en voor updates kun je haar Facebookpagina volgen.

Wil je weten wat Ilse van Harten fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilse van Harten fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilse van Harten fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilse van Harten fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Ilse van Harten fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilse van Harten fotografie

Bezoekers bekeken ook