Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart

Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart is een Nagelstudio gelegen aan Schutsluis 11 in Balkbrug.

Meer informatie over Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart in Balkbrug

Ingrid's Nagelstudio wordt gerund door Ingrid, een volledig gediplomeerde allround nagelstyliste. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij de Magnetic Nail Academy en heeft daar ook haar examens afgelegd. In haar huis heeft ze een kamer ingericht als nagelstudio, een gezellige en comfortabele werkplek waar klanten kunnen genieten van een kopje koffie of thee. Hygiëne is erg belangrijk voor Ingrid, dus ze gebruikt een persoonlijke nagelvijlset per klant en desinfecteert al het materiaal en de tafel na elk bezoek. Ze werkt uitsluitend met producten van het topmerk Magnetic. Om bij te blijven met de laatste trends in nailart heeft ze een cursus gevolgd en afgerond op de Pepijn Borrel Academie. Je kunt Ingrid bereiken op 06-10207195.

Wil je weten wat Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ingrids Nagelstudio Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook