Installatiebedrijf Balt B.v.

Installatiebedrijf Balt B.v. is een Aannemer gelegen aan Kruiwiel 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Installatiebedrijf Balt B.v. in Hardenberg

Installatiebedrijf Balt BV is al meer dan 30 jaar gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg en is een vertrouwd adres voor particulieren, woningbouwcorporaties en bedrijven. Ze bieden diverse diensten aan, zoals de aanleg van centrale verwarming, installatie van badkamers, zink- en loodwerk, onderhoud van cv-ketels, aanleg van gas- en waterleidingen, dakbedekking, dakgoten en zonnepanelen. Om het bedrijf te bezoeken is het wel nodig om een afspraak te maken. Ze bieden ook verschillende services aan, zoals thermische desinfectie, waterontharders, airconditioning, elektra, verwarming, duurzame energie, sanitair, installatie, en service en onderhoud. Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen melden en er is ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar voor noodgevallen. Installatiebedrijf Balt BV heeft een goede naam opgebouwd in service en kwaliteit en heeft recente projecten gerealiseerd. Voor contactinformatie kan er contact worden opgenomen met het bedrijf.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Balt B.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Balt B.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Balt B.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Balt B.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Installatiebedrijf Balt B.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Balt B.v.

Bezoekers bekeken ook