Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart

Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart is een Dakdekker gelegen aan Wisseling 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart in Dedemsvaart

Installatiebedrijf Balt BV is een vakkundige loodgieter en installateur gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg. Ze zijn al meer dan 30 jaar actief en hebben een goede naam opgebouwd in service en kwaliteit. Balt BV is het vertrouwde adres voor particulieren, woningbouwcorporaties en bedrijven voor diverse diensten, zoals de aanleg van centrale verwarming, het installeren van badkamers, zink- en loodwerk, het onderhouden van cv-ketels, aanleg van gas- en waterleidingen, dakbedekking, dakgoten en zonnepanelen. Ze bieden ook verschillende services, waaronder thermische desinfectie, waterontharders, airco, elektra, verwarming, duurzame energie, sanitair, installatie en service & onderhoud. Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven en er is ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook