Intramax B.V.

Intramax B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Galileïstraat 4 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Intramax B.V. in Dedemsvaart

Intramax is een bedrijf gespecialiseerd in afbouw en inrichting. Ze werken in verschillende sectoren, zoals kantoren, detailhandel, distributiecentra en parkeergarages. Ze hebben een vast team van vakmensen die zowel kleinere klussen als grote projecten aanpakken. Ze staan van begin tot eind klaar voor hun klanten en streven naar een goed resultaat door middel van goed overleg. Het afgelopen jaar hebben ze verschillende mooie projecten opgeleverd. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0523 760 211 of via e-mail op info@intramaxbv.nl. Ze zijn gevestigd aan de Máximastraat 9a in Nijverdal.

Wil je weten wat Intramax B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intramax B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intramax B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intramax B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Intramax B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intramax B.V.

Bezoekers bekeken ook