Jan van Slooten Rijopleidingen

Jan van Slooten Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Havikstraat 18 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Jan van Slooten Rijopleidingen in Dedemsvaart

Rijschool Jan van Slooten in Dedemsvaart is gericht op de veiligheid en het comfort van de leerling tijdens het rijden. Ze bieden auto- en motorrijlessen aan en streven ernaar om je zo snel mogelijk en zo veilig mogelijk te laten rijden. Ze hebben een gratis app waar je je gevolgde lessen en vorderingen kunt bekijken, en je kunt ook direct afspraken maken en herinneringen ontvangen via de app. Ze proberen een ontspannen sfeer te creëren tijdens de lessen, zodat de leerling zich thuis voelt en optimaal kan presteren. Ze bieden geen extreem lage prijzen aan, maar geven wel veel aandacht en streven ernaar de beste te zijn. Je kunt wekelijks lessen inplannen en als er ruimte is zelfs meerdere keren per week. Voor het autorijden leer je onder andere het wegrijden, schakelen en bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren. Je kunt ervoor kiezen om een proefexamen (TTT) af te leggen, waarbij je vrijstelling kunt krijgen voor bijzondere verrichtingen als je deze op examenniveau beheerst. Er is ook de mogelijkheid om een faalangstexamen af te leggen. Zowel de TTT als het examen worden afgelegd in de lesauto van de rijschool, aangezien het CBR geen auto's heeft. Gemiddeld heeft een leerling ongeveer 40-45 uur lessen nodig om klaar te zijn voor het examen. Voor motorrijden biedt de rijschool lessen aan voor de categorie A. Er wordt eerst geoefend voor voertuig.

Wil je weten wat Jan van Slooten Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan van Slooten Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan van Slooten Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan van Slooten Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Jan van Slooten Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan van Slooten Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook