Jasmine

Jasmine is een Schilder gelegen aan Brandweg in Hardenberg.

Meer informatie over Jasmine in Hardenberg

Jasmijn is een enthousiaste en creatieve aanpakker die uw huis weer een nieuw uiterlijk kan geven. Ze heeft drie passies: schilderen, decoreren en glaskunst. Jasmijn schildert niet alleen kunst, maar ook uw huis, zowel van binnen als van buiten. Ze kan ook behangen en houtrot bestrijden. Daarnaast kan ze schade aan dierbare spullen restaureren en herstellen met behulp van verf. Als u meer sfeer in uw kamer wilt creëren, kan Jasmijn een mooie muurschildering verzorgen. Ze is ook geïnteresseerd in glasbewerking en ontdekt nog steeds wat ze ermee kan doen. Ze maakt onder andere glas dat samen versmelt in een oven en werkt met de Tiffany-techniek. Jasmijn is gepassioneerd over haar werk en goede communicatie is voor haar belangrijk om samen naar een mooi eindresultaat toe te werken.

Wil je weten wat Jasmine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jasmine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jasmine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jasmine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Jasmine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jasmine

Bezoekers bekeken ook