Jeugd Balkbrug

Jeugd Balkbrug is een Sportclub gelegen aan Hoogeveenseweg 32 in Balkbrug.

Meer informatie over Jeugd Balkbrug in Balkbrug

Jeugd Balkbrug is een jeugdclub gevestigd in Balkbrug, met als contactadres Sportpark De Balk aan de Hoogeveenseweg. Ze hebben een nieuwssectie op hun website waar ze verschillende berichten plaatsen, zoals het belang van het aanzetten van je lichten tijdens het fietsen, het online plaatsen van teamfoto's voor het seizoen 2023-2024, en informatie over de Grote clubactie. Er wordt ook vermeld dat de seizoensopening van Jeugd Balkbrug zal plaatsvinden op 22 september en dat ze op zoek zijn naar mensen die willen helpen. De website is ontwikkeld door Webzuiver en er is een mogelijkheid om je aan te melden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Jeugd Balkbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeugd Balkbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeugd Balkbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeugd Balkbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Jeugd Balkbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeugd Balkbrug

Bezoekers bekeken ook