Judo Dedemsvaart

Judo Dedemsvaart is een Fitnessprogramma gelegen aan Molstraat 10 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Judo Dedemsvaart in Dedemsvaart

Judo Dedemsvaart heeft een bestuur bestaande uit René Pettinga als voorzitter en Miriam Bongers als secretaris. Het wedstrijdsecretariaat wordt verzorgd door Elly Mensink en Lianne Meijer. De trainingslocatie is gevestigd aan de Marktstraat in Dedemsvaart. Judo Dedemsvaart streeft ernaar om judo tot een van de leukste sportactiviteiten in Dedemsvaart te maken en nodigt geïnteresseerden uit om een gratis proefles te nemen. De website van Judo Dedemsvaart is ontwikkeld door Webzuiver.

Wil je weten wat Judo Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Judo Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook