Judovereniging Haragei Hardenberg

Judovereniging Haragei Hardenberg is een Judoschool gelegen aan Burgemeester Schuitestraat 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Judovereniging Haragei Hardenberg in Hardenberg

Op de website van judovereniging "Haragei" in Hardenberg kunt u informatie vinden over de vereniging, zoals wie ze zijn en wat ze doen. U wordt uitgenodigd om rond te kijken op de website en contact op te nemen als u vragen heeft. De judolessen worden gegeven in Sporthal 4 van het Vechtdal College, op het adres Burgemeester Schuitestraat 3 in Hardenberg. De lestijden worden aangepast aan de vakanties van het Vechtdal College. Er is een routebeschrijving beschikbaar op de website om de gymzaal te vinden.

Wil je weten wat Judovereniging Haragei Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judovereniging Haragei Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judovereniging Haragei Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judovereniging Haragei Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Judovereniging Haragei Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judovereniging Haragei Hardenberg

Bezoekers bekeken ook