Juwelier Optiek Peter Brinkhuis

Juwelier Optiek Peter Brinkhuis is een Opticien gelegen aan Julianastraat 10 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Juwelier Optiek Peter Brinkhuis in Dedemsvaart

Juwelier-Optiek Peter Brinkhuis is al meer dan 25 jaar een bekende juwelierswinkel in Dedemsvaart en omgeving. De winkel is in 1990 geopend door Peter Brinkhuis en is sindsdien regelmatig aangepast en gemoderniseerd. Ze hebben een groot assortiment aan gouden en zilveren producten, evenals brillen en horloges. De winkel beschikt ook over een gespecialiseerde reparatieafdeling. De kwaliteit, vakkennis en hoge servicegraad zorgen ervoor dat steeds meer klanten de weg naar de winkel weten te vinden. Je bent van harte welkom om eens binnen te stappen en verrast te worden door de vele collecties sieraden, horloges en monturen. De winkel is gevestigd aan de Julianastraat 10 in Dedemsvaart en is geopend op dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, op vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Juwelier Optiek Peter Brinkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Optiek Peter Brinkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Optiek Peter Brinkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Optiek Peter Brinkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Juwelier Optiek Peter Brinkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Optiek Peter Brinkhuis

Bezoekers bekeken ook