Kaaspakhuis Hardenberg

Kaaspakhuis Hardenberg is een Kaaswinkel gelegen aan De Spinde 79 in Hardenberg.

Meer informatie over Kaaspakhuis Hardenberg in Hardenberg

Bij het Kaaspakhuis kun je op verschillende locaties heerlijke kaas kopen. In Almelo, Emmeloord, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Kampen, Klazienaveen, Meppel, Rijssen, Staphorst, Winschoten en Zwolle vind je de winkels van het Kaaspakhuis. Ze hebben meer dan 50 soorten kaas, vers van het mes, en je betaalt nooit meer dan € 9,95 per kilo. Bij sommige locaties is er gratis parkeergelegenheid en de openingstijden zijn te vinden op de website. Daarnaast hebben ze ook cadeaumandjes beschikbaar, bijvoorbeeld om weg te geven. Dus als je op zoek bent naar heerlijke kaas, is het Kaaspakhuis de plek waar je moet zijn!

Wil je weten wat Kaaspakhuis Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaaspakhuis Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaaspakhuis Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaaspakhuis Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kaaspakhuis Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaaspakhuis Hardenberg

Bezoekers bekeken ook