Kachel Boer

Kachel Boer is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Van der Pijlweg 18 in Bergentheim.

Meer informatie over Kachel Boer in Bergentheim

De Kachel Boer is gespecialiseerd in het verkopen en installeren van houtkachels, pelletkachels en airco's. Ze hebben een showroom in Sibculo waar je het aanbod kunt bekijken. Daarnaast bieden ze ook onderhoud aan voor kachels, rookkanalen en airco's. Het eigen team van gecertificeerde monteurs kan reparaties en onderhoud vakkundig uitvoeren. De Kachel Boer heeft ook een webshop waar je een groot aanbod aan houtkachels, pelletkachels en aircosystemen kunt vinden. Je kunt een afspraak maken voor onderhoud via de website pelletkachelreinigen.nl. De openingstijden van de showroom zijn woensdag van 10.00 tot 17.00 uur, donderdag van 14.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag, dinsdag en zondag is de showroom gesloten.

Wil je weten wat Kachel Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kachel Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kachel Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kachel Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kachel Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kachel Boer

Bezoekers bekeken ook