Kandelaarkerk

Kandelaarkerk is een Kerk gelegen aan Weidebuurt 9 in Hardenberg.

Meer informatie over Kandelaarkerk in Hardenberg

Welkom bij de Kandelaarkerk, de Nederlandse Gereformeerde kerk in Heemse. Op deze website kunt u meer te weten komen over onze gemeente, waar we ons mee bezighouden en waar u ons kunt vinden. Elke zondagochtend en -middag houden wij kerkdiensten waarin we samenkomen om God te prijzen en te loven. Wij geloven dat alles wat in de Bijbel staat het Woord van God is en we laten ons hierdoor leiden in ons dagelijks leven. We zijn blij en dankbaar dat God het goede voor ons zoekt en dat Hij onze Redder is door Christus. Tijdens de diensten zingen en bidden we samen om onze dankbaarheid te uiten en onze vreugdes en zorgen aan Hem voor te leggen. U bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen en als u vragen heeft of meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Kandelaarkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kandelaarkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kandelaarkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kandelaarkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kandelaarkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kandelaarkerk

Bezoekers bekeken ook