Kapsalon Duo Dijo

Kapsalon Duo Dijo is een Kapper gelegen aan Voorstraat 57 in Hardenberg.

Meer informatie over Kapsalon Duo Dijo in Hardenberg

Bij Kapsalon DuoDiJo kunt u terecht voor een frisse coupe, een totaal andere look of een speciale gelegenheid. Het team van gepassioneerde en professionele kapsters staat altijd klaar om uw haar op het hoogste niveau te verzorgen. De kapsalon bestaat al meer dan 25 jaar en biedt persoonlijke service aan klanten met professionele behandelingen voor elk haartype. Het doel is om de beste resultaten te leveren en ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Het professionele team van specialisten is gespecialiseerd in knippen, stylen, permanenten, kleurbehandelingen en meer. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en de kapsalon is gevestigd aan de Voorstraat 57 in Hardenberg. De openingstijden variëren per dag van de week.

Wil je weten wat Kapsalon Duo Dijo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Duo Dijo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Duo Dijo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Duo Dijo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kapsalon Duo Dijo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Duo Dijo

Bezoekers bekeken ook