Kapsalon Hairboost Balkbrug

Kapsalon Hairboost Balkbrug is een Kapper gelegen aan Meppelerweg 3 in Balkbrug.

Meer informatie over Kapsalon Hairboost Balkbrug in Balkbrug

Hairboost is een toonaangevende kapsalon voor dames, heren en kinderen met vestigingen in Meppel, Klazienaveen, Balkbrug, Heerenveen en Drachten. Ze werken met het exclusieve merk KIN Cosmetics en hebben goed gediplomeerde en creatieve kapsters in dienst. Je kunt zowel met als zonder afspraak terecht bij Hairboost, waarbij je telefonisch, online of persoonlijk een afspraak kunt maken. Als je wilt weten welke kapster je eerder hebt geholpen, kun je in het menu de vestiging selecteren waar je bent geweest en daar staan alle kapsters met foto's vermeld. Hairboost staat voor creativiteit, gezelligheid en professionaliteit.

Wil je weten wat Kapsalon Hairboost Balkbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hairboost Balkbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hairboost Balkbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hairboost Balkbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kapsalon Hairboost Balkbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hairboost Balkbrug

Bezoekers bekeken ook