Kapsalon Herma & Barjo

Kapsalon Herma & Barjo is een Haarverzorging gelegen aan Burgemeester Oprellaan 2 in Bergentheim.

Meer informatie over Kapsalon Herma & Barjo in Bergentheim

Bij kapsalon Herma & Barjo kunt u terecht voor zowel dames als heren. Behandelingen worden alleen op afspraak gedaan, maar u kunt nu ook online een afspraak maken via de website. Daarnaast bieden ze ook een knip abonnement aan voor heren, waarbij je onbeperkt kunt laten knippen voor een vast maandbedrag van 20,35 euro. Om hiervan gebruik te maken, ga je naar de website www.slimknippen.nl, zoek je op kapsalon Herma en Barjo en vul je je gegevens in. Voor eventuele vragen kun je altijd bellen naar het telefoonnummer 0523-231844. Let op, de genoemde prijs is exclusief 3,5% servicekosten.

Wil je weten wat Kapsalon Herma & Barjo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Herma & Barjo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Herma & Barjo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Herma & Barjo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kapsalon Herma & Barjo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Herma & Barjo

Bezoekers bekeken ook