Karin Schoonheidssalon & Pedicure

Karin Schoonheidssalon & Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Marsweg 3 in Rheeze.

Meer informatie over Karin Schoonheidssalon & Pedicure in Rheeze

Ik ben Karin Kelder, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik ben eigenaar van Schoonheidssalon Karin, gevestigd in een prachtige boerderij. Naast mijn behandelingen bied ik ook de mogelijkheid om een (boerderij) vakantieappartement te huren. In mijn salon geef ik met veel plezier behandelingen en zorg ik voor rust en aandacht. Ik geef indien gewenst ook advies over voetverzorging en huidverzorging. U bent van harte welkom in mijn salon aan de Marsweg in Rheeze, in de mooie omgeving van het Vechtdal. (Contactgegevens en openingstijden worden niet vermeld in de tekst).

Wil je weten wat Karin Schoonheidssalon & Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karin Schoonheidssalon & Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karin Schoonheidssalon & Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karin Schoonheidssalon & Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Karin Schoonheidssalon & Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karin Schoonheidssalon & Pedicure

Bezoekers bekeken ook