KarperXXL

KarperXXL is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Langewijk 102 in Dedemsvaart.

Meer informatie over KarperXXL in Dedemsvaart

KarperXXL.nl is een webshop die zich richt op betaalbare aasproducten voor het karpervissen. Ze geloven dat een goed aas het belangrijkste onderdeel is van het vissen op karper. Ze bieden een assortiment aan boilies, pop-ups, groundbaits, dips en oliën. Het aas is goed uitgebalanceerd en verteerbaar, zodat de karper blijft azen. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat het karpervissen betaalbaar blijft. Ze leveren in heel Nederland en België en hebben al meerdere klanten in België. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via karperxxl@gmail.com, Facebook of Instagram. Op de website zijn ook populaire producten te vinden, zoals de Cloudy Stick mix Robin Red en de Sweet Scopex-Krill boilies. Daarnaast worden er nieuwsberichten geplaatst, zoals over instant vissen met een goede boilie en het feit dat Karperxxl producten nu ook te koop zijn bij een dierenspeciaalzaak in Dedemsvaart. Het afhaaladres van de webshop is Willem Pijperstraat 21 in Dedemsvaart.

Wil je weten wat KarperXXL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KarperXXL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KarperXXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KarperXXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar KarperXXL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KarperXXL

Bezoekers bekeken ook