KDV/BSO de "Dassenburcht"

KDV/BSO de "Dassenburcht" is een Kinderopvang gelegen aan Planetenstraat 6 in De Krim.

Meer informatie over KDV/BSO de "Dassenburcht" in De Krim

Bij Kinderdagverblijf de "Dassenburcht" bieden ze kinderopvang op maat voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben ook peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar, zelfs als de ouders niet werken of als er maar één verdienende ouder is. Het kinderdagverblijf is vijf dagen per week geopend van 6.45 uur tot 19.00 uur, terwijl de peuteropvang van 8.30 uur tot 12.30 uur is. De kosten zijn een vaste uurprijs van €9,12 voor kinderen van 0 tot 4 jaar en €7,85 voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn geen extra kosten en ze halen ook de kinderen op van school, zonder extra vervoerskosten. Het concept van het kinderdagverblijf is gericht op de ontwikkeling van het kind, met goed opgeleide en gemotiveerde pedagogische professionals. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van de overheid. Als ouder kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie, een afspraak of om uw kind aan te melden. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat KDV/BSO de "Dassenburcht" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV/BSO de "Dassenburcht" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV/BSO de "Dassenburcht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV/BSO de "Dassenburcht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar KDV/BSO de "Dassenburcht" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV/BSO de “Dassenburcht”

Bezoekers bekeken ook