Kendis Digitale Oplossers

Kendis Digitale Oplossers is een IT-consultancy gelegen aan Kruiwiel 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Kendis Digitale Oplossers in Hardenberg

Wij zijn Kendis, de digitale oplossers die klanten blij maken. Ons doel is om een efficiënte digitale werkomgeving te creëren en alles wat daarbij komt kijken te regelen. Dit zorgt niet alleen voor de continuïteit van het bedrijf, maar ook voor het gemak en plezier van de medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren en hebben altijd een oplossing voor verschillende vraagstukken. Daarnaast zorgen wij voor slimme automatisering en digitale oplossingen, de juiste hardware en software voor de ideale digitale werkomgeving en telefonie op hoog niveau. Wij zorgen ook voor veilig dataverkeer door het inventariseren, adviseren, implementeren en onderhouden van systemen. Onze klanten zijn onder andere Blankert Shortlease, P&L Office en COMcept en VILLA5. Bij Kendis staat persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel en wij leveren altijd een passende oplossing.

Wil je weten wat Kendis Digitale Oplossers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kendis Digitale Oplossers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kendis Digitale Oplossers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kendis Digitale Oplossers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kendis Digitale Oplossers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kendis Digitale Oplossers

Bezoekers bekeken ook