Kids & Joy

Kids & Joy is een Kinderopvang gelegen aan Vergouwlaan 6 in Slagharen.

Meer informatie over Kids & Joy in Slagharen

Bij kinderopvang kids&joy staat de belangen en behoeften van de kinderen op nummer 1. Ze streven naar een warme, huiselijke en betrokken sfeer waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich thuis kunnen voelen. Er is een klein vast team van pedagogisch medewerkers die minimaal drie dagen per week werken en de kinderen de aandacht geven die ze verdienen. De meeste kinderen komen hier drie dagen per week, waardoor er een kleine vertrouwde groep ontstaat met genoeg individuele momenten. Spelen, bewegen, beleven en ontdekken in de gezonde buitenomgeving is belangrijk en er kan zowel binnen als buiten veilig geslapen worden. De kinderopvang stimuleert kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. Het is een tweede thuis waar kinderen zichzelf kunnen zijn. De eigenaar, Wendy Schlepers, heeft in 2008 Kids&Joy opgericht met als visie een tweede thuis te bieden aan gezinnen die minimaal drie dagen opvang nodig hebben. Ze willen kinderen persoonlijke aandacht, liefde en zorg bieden en een vertrouwde en veilige plek creëren waar ze graag naartoe gaan. De kinderopvang werkt met vaste, stabiele en kleine groepen en biedt extra kansen zoals deelname aan het peuterprogramma. Bij kids&joy staan de kinderen altijd op nummer 1 en is er veel ruimte voor plezier en ontdekking.

Wil je weten wat Kids & Joy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kids & Joy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids & Joy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids & Joy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kids & Joy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kids & Joy

Bezoekers bekeken ook