Kinderopvang Blije-Voetjes

Kinderopvang Blije-Voetjes is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 4 in Sibculo.

Meer informatie over Kinderopvang Blije-Voetjes in Sibculo

Kinderopvang Blije-Voetjes is een organisatie die kleinschalige en professionele opvang biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar in Sibculo, gemeente Hardenberg. Ze streven ernaar dat elk kind vrolijk binnenstapt en weer opgewekt naar huis gaat. Ze werken met vaste gezichten en breng- en haaltijden om een vertrouwd klimaat te creëren. Er is optimale aandacht voor het kind met spelbegeleiding en voldoende toezicht. Daarnaast is er tijd om informatie uit te wisselen met de ouders/verzorgers. Ze bieden een passend activiteitenaanbod met het educatieve programma Uk en Puk voor de jongste kinderen en Doenkids voor de oudere leeftijdsgroepen. Kinderopvang Blije-Voetjes heeft drie verschillende groepen: Groep Ukke-Puk voor kinderen van 0 tot 4 jaar, Groep Dol-Fijn voor kinderen van 2 tot 4 jaar en Groep Happy-Feet voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De kinderen worden de hele dag begeleid door gediplomeerde pedagogische medewerkers. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 18.30 uur en het bezoekadres is Schoolstraat 4 in Sibculo. Het contactnummer is 0523-241223 en het e-mailadres is info@blije-voetjes.nl.

Wil je weten wat Kinderopvang Blije-Voetjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Blije-Voetjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Blije-Voetjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Blije-Voetjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kinderopvang Blije-Voetjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Blije-Voetjes

Bezoekers bekeken ook