Kinderwereld Dedemsvaart

Kinderwereld Dedemsvaart is een Kinderopvang gelegen aan De Tjalk 2 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Kinderwereld Dedemsvaart in Dedemsvaart

Kinderwereld biedt verschillende vormen van kinderopvang aan, zoals dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In Dedemsvaart is er een locatie waar dagopvang mogelijk is voor kinderen vanaf 2 jaar, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De locatie is gevestigd bij OBS 't Kompas aan De Tjalk 2. Voor contact kunnen ouders bellen naar 06-83603267. Het LRK-nummer voor de dagopvang en peuterspeelzaal is 148628333 en voor de buitenschoolse opvang is dit 184303588. De clustermanager van deze locatie is Heleen Ridderman, te bereiken via heleen@kinderwereld.info. Voor zaken als opzeggen, wijzigen en kwaliteit kan er contact worden opgenomen met de oudercommissie van Kinderwereld, die werkt via Konnect. Meer informatie over voorwaarden, vacatures, GGD-rapportages en externe contacten is te vinden op de website, evenals de privacy policy, algemene voorwaarden en klachtenprocedure.

Wil je weten wat Kinderwereld Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderwereld Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderwereld Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderwereld Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Kinderwereld Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderwereld Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook